Totaal-denken met jouw
risico’s als uitgangspunt

Meer dan alleen opleiden

’t WEB leidt niet alleen medewerkers op: onze dienstverlening gaat duidelijk verder. Als je dat wilt, kijken we samen naar de mogelijkheden om de risico’s binnen jouw bedrijf preventief aan te pakken. Door een preventief Arbobeleid te voeren, voorkom je dat je ad-hoc moet ingrijpen, zorg je voor een beheerste bedrijfsvoering en verklein je de kans op ongelukken.

advies

Een positieve impact op je medewerkers

Naast het in kaart brengen en verkleinen van de risico’s, kijken we graag samen met jou naar het centraliseren en verder professionaliseren van de opleidingen in jouw bedrijf. Door de in kaart gebrachte risico’s mee te nemen in onze opleidingen, hebben onze trainingen een positieve impact op de medewerkers en het arbobeleid van jouw bedrijf.

advies-van-het-tweb

Totaalondersteuning

’t WEB biedt jou graag totaalondersteuning, maar wat houdt dit nu precies in?

  • Meedenken over een preventief Arbobeleid in jouw bedrijf, passend binnen de Arbowetgeving én bij jullie bedrijfscultuur.
  • Opleidingen met een positieve impact op jouw medewerkers en arbobeleid
  • Efficiënt en zo mogelijk gecombineerd aanbieden van opleidingen
  • Eén aanspreekpunt bij ’t WEB voor al jullie opleidingen
  • Een eigen klantenportaal, waarin alle trainingen en certificaten inzichtelijk zijn.

 

Wij blijven innoveren
Ons ICT-team werkt dagelijks aan (maatwerk) e-learnings en een voor jou functioneel klantenportaal. In dit portaal zijn de gevolgde opleidingen en certificaten voor jou zichtbaar. Daarnaast kun je in dit klantenportal een overzicht opvragen van aflopende certificaten, en is het mogelijk om trainingsdata te reserveren. Via onze pasjes-app hebben de medewerkers hun certificaten altijd digitaal bij de hand.

Adviezen van ‘t WEB

Ben jij klaar voor de volgende stap in veiligheid en scholing? Neem contact met ons op en ons meedenken over hoe we dit samen kunnen bereiken.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Heb je vragen?

Ik help je graag op weg. Bel 0528-280888 of mail mij persoonlijk op r.wemmenhove@tweb.nl

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”