Inzicht in risico’s en
arbeidsomstandigheden

De veiligheid van jouw medewerkers als uitgangspunt

Vanuit de Arbowet geldt de verplichting om een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) te hebben.  Met de RI&E breng je de risico’s binnen jouw bedrijf in kaart en bepaal je hoe deze aangepakt kunnen worden.

‘t WEB heeft ruime ervaring met het inventariseren van de risico’s bij bedrijven in diverse branches en adviseert jou vanuit deze ervaring over de risico’s binnen jouw bedrijf. Vaak doen wij dit zelf, soms werken wij daarvoor samen met andere partijen. Ons uitgangspunt hierbij is altijd dat de veiligheid van jouw werknemer het belangrijkste is.

RIE risico inventarisatie

RI&E als basis voor veilig werken

De RI&E is een verplichting maar kan ook anders bekeken worden. Het is een basis voor veilige werkomstandigheden voor jouw werknemers. Onze veiligheidskundigen werken vanuit deze visie en zullen altijd eerlijk en open adviseren over de arbeidsomstandigheden binnen jouw bedrijf en hoe deze verbeterd kunnen worden. Door de risico’s in kaart te brengen worden niet alleen de arbeidsomstandigheden verbeterd. Onze ervaring leert dat dit ook minder ongevallen, lager verzuim en minder schades tot gevolg heeft.

RI&E van ‘t WEB

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”