Netwerk en advieswerk
op maat

Geschiedenis van ‘t WEB: opgericht in 1992

’t WEB Opleidingen & Adviezen is opgericht in Appingedam in 1992. Stephan Leuvenink had toen net zijn economie- en rechtenstudie met succes afgerond. Hij stond aan de wieg van het opleidings- en adviesbureau ’t WEB. Een netwerk moest het worden. Een netwerk waarin mensen en materiaal, kennis en kunde, theorie en praktijk en organisaties en werknemers allemaal samen kwamen. Hij verzorgde bij diverse instanties en bedrijven advieswerk op maat, ontwikkelde divers lesmateriaal, haalde klanten binnen en startte samen met een aantal docenten logistieke opleidingen in de regio. Het aanbod werd al snel uitgebreid met VAPRO-cursussen, VCA-advies en opleidingen en diverse kwaliteitstrajecten.

geschiedenis

Verhuizing naar Hoogeveen

In 1995 verhuisde ‘t WEB naar Hoogeveen, in 1996 kwamen de eerste vaste medewerkers op de loonlijst en het docenten- en klantenbestand groeide. Er werd een bovenverdieping betrokken met een aantal kantoorruimtes, waar we echter na een paar jaar alweer uit ons jasje groeiden. Daarom begonnen we met de bouw van ons eigen pand in Hoogeveen van waaruit we onze diensten vanaf 2001 verzorgen. Hier werken we samen als team, met kantoorruimtes voor ruim 25 medewerkers, ongeveer 80 docenten, 4 leslokalen, 2 praktijkloodsen en onze gezellige bedrijfskantine.

Incompany trainingen en praktijklocaties

Wij verzorgen onze diensten en trainingen ook in company, in jouw eigen organisatie, of op een praktijklocatie elders in het land.

Meer weten over het ontstaan van ‘t WEB? Of wil je meer informatie ontvangen over wat wij ook voor jouw bedrijf en medewerkers kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 0528 28 08 88 of mail naar info@tweb.nl.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”