Risicovol werken binnen
de petrochemie

SOG Opleidingen

Onze SOG opleidingen zijn bedoeld voor werknemers die risicovol werk verrichten in de (petro-) chemische industrie, maritieme industrie en de industriële reiniging. Opereert jouw bedrijf in één van deze branches, dan is een ‘gewoon’ certificaat voor het Veilig Werken met de Hoogwerker of Heftruck niet voldoende.

‘t WEB biedt opleidingen waarin jouw werknemer veilig leert werken met de Hoogwerker of Heftruck volgens de meest actuele SOG-normen. Deze trainingen zijn geschikt voor werknemers die voor het eerst in contact komen met deze machines of in het verleden al een certificaat behaald hebben.

Hoogwerker docent

Aanvullende eisen

Wil je jouw werknemer deze opleiding laten volgen, dan moet deze in ieder geval 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een diploma VCA Basis, VOL of VIL-VCU.  De inhoud van deze training is getoetst en voldoet aan de eisen die gesteld worden. Inschrijven voor deze opleidingen kan via onze cursuskalender.

Wil je eerst meer informatie? Wij bekijken graag samen met jou welke opleiding voor jouw bedrijf geschikt is.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op. Inschrijven kan ook direct via onze cursuskalender.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Danny Thies

Heb je vragen?

Ik help je graag op weg. Bel 0528-280888 of mail mij persoonlijk op d.thies@tweb.nl

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”