Online leren als
alternatief of aanvulling

Online leren met onze E-learnings

‘t WEB kent diverse vormen van online leren die je in kan zetten voor jouw medewerkers. De meest bekende is de e-learning; Een goed alternatief voor klassikale scholing of als aanvulling op het praktijk deel van een training.

Wij bieden e-learnings voor NEN3140 VP/VOP & IV/WV, Heftruck en Reachtruck Basis en Herhaling, Veilig Hijsen, Gevaarlijke stoffen, EPT, Besloten ruimten, VCA en Bedrijfshulpverlening NL / PL. Overweeg je een e-learning in te zetten voor jouw medewerkers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

digitale ondersteuning scholing

De standaard voorbij

Naast de standaard e-learning is het mogelijk om een e-learning speciaal voor jouw bedrijf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld over duurzaamheid of een speciaal veiligheidsthema dat actueel is binnen jouw bedrijf.

Ook bieden wij digitale trainingen aan die online door onze docenten gegeven worden als het niet mogelijk is om deze fysiek te geven.

De mogelijkheden zijn onbeperkt en ‘t WEB denkt graag met jou mee in digitale oplossingen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Jasper Homan

Heb je vragen?

Ik help je graag op weg. Bel 0528-280888 of mail mij persoonlijk op j.homan@tweb.nl

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”