Veilig werken volgens
de norm

Gericht op de risico’s binnen jouw bedrijf

Werken volgens de NEN norm en het regelmatig opfrissen van de kennis op het gebied de NEN is van essentieel belang voor de veiligheid van jouw werknemers. ’t WEB kijkt samen met jou naar de risico’s en de praktische vertaalslag naar het dagelijkse werk binnen jouw bedrijf.

Wij bieden een NEN-opleiding die op maat toegesneden is op jouw bedrijf en het niveau van jouw medewerkers. Dat betekent dat een basistraining een hele maar soms ook een halve dag kan duren. Onze docenten hebben ruime praktijkervaring waardoor zij samen met jou een goede inschatting kunnen maken.

NEN opleidingen

De NEN instructiefrequentie

Hoe lang het NEN certificaat van jouw medewerkers geldig is, hangt af van een aantal omstandigheden binnen jouw bedrijf. ’t WEB heeft hiervoor een vragenlijst opgesteld. Vul je deze in, dan krijg je daarna met één druk op de knop de uitslag. Op deze manier weet je snel wat de instructiefrequentie is voor jouw bedrijf.

Diversiteit in NEN opleidingen

’t WEB biedt niet alleen de NEN 3140 maar onder andere ook NEN3840, NEN1010 en NEN3140 Periodieke Inspectie Arbeidsmiddelen aan. Al deze trainingen geven wij het liefst op locatie zodat we ook de werkomgeving van jouw werknemers tijdens deze training kunnen bezoeken.

Wil je meer informatie over onze NEN-opleidingen? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”