Complexe problemen brede
aanpak

Waardevoller worden voor jouw bedrijf

Wil je je specialiseren op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden? Wij leiden jou op tot vakbekwaam Middelbaar Veiligheidskundige (MVK), waarbij de nadruk ligt op het feit dat we je niet alleen trainen als vakmens, maar ook als mens in je vak. De opleiding is flexibel ingestoken, en dat is uniek.

Binnen jouw organisatie speelt veiligheid een belangrijke rol. Het belang om gevaren te herkennen, risico’s in te schatten en passende maatregelen te nemen, wordt dagelijks groter. Om deze risico’s binnen jouw organisatie goed in kaart te brengen en te beheersen, is (hulp van) een veiligheidskundige absoluut noodzakelijk. Met onze praktijkgerichte opleiding, bieden wij jou een gerichte ondersteuning. Het is natuurlijk van belang dat je na de opleiding de vaardigheden hebt om je taken beheerst, vlot en met goed resultaat uit te kunnen voeren. De opleiding tot Middelbaar Veiligheidskundige kan je hierbij helpen!
Bouwplaats

Veilig met ‘t WEB

De opleiding tot Middelbaar Veiligheidskundige bieden wij jou aan in samenwerking met onze vaste partner GPM training & consult. De opleiding is opgebouwd uit drie modules van in totaal 15 hele lesdagen. Meer informatie over de inhoud van de opleiding vind je op MVK-opleiding.

Wil jij opgeleid worden tot Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) om waardevoller te zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Raymonda de Boer

Heb je vragen?

Ik help je graag op weg. Bel 0528-280888 of mail mij persoonlijk op r.deboer@tweb.nl

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”