Jouw bedrijf goed
geleid

Jouw medewerkers goed aangestuurd

Ben je op zoek naar een opleider die jou kan helpen met het ontwikkelen van een juiste stijl van leidinggeven met bijpassende managementtools? ‘t WEB biedt managementtrainingen waarin wij jouw leidinggevenden leren hoe zij bijvoorbeeld een goed functioneringsgesprek of verzuimgesprek kunnen voeren. Onze trainingen zijn geschikt voor management teamleden maar bijvoorbeeld ook operationeel leidinggevenden. Zo kunnen wij jou op elk niveau binnen jouw bedrijf ondersteunen.

management

Tijd besparen

Naast onze managementtrainingen bieden wij ook timemanagement trainingen die geschikt zijn voor alle medewerkers die graag willen leren hoe zij hun tijd beter kunnen verdelen over de taken die zij hebben. Wij leren jouw medewerkers prioriteiten te stellen maar bijvoorbeeld ook hoe ze hun mailbox op een goede manier overzichtelijk kunnen houden.

Onze managementtrainingen zijn op maat en passen wij aan aan de omstandigheden binnen jouw bedrijf. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”