Veilig werken en
reduceren van schades

Veilig werken met intern transportmaterieel

Voor het werken met de heftruck of andere intern transportmiddelen zijn goede vaardigheden en specifieke kennis nodig. Wordt binnen jouw bedrijf veel schade gereden dan kunnen wij met onze training bijdragen aan de reductie van het aantal schades en het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van jouw werknemers.

Intern transport bij TWEB

Incompany & op maat

Onze intern transport trainingen worden op maat gemaakt en op locatie bij jouw bedrijf gegeven. Het voordeel hiervan is dat jouw werknemers in hun eigen werkomgeving en in realistische omstandigheden trainen op voor hun bekende transportmiddelen. Tijdens de training nemen we de risico’s en veel gereden schades binnen jouw bedrijf mee.

‘t WEB biedt trainingen voor alle soorten interne transportmiddelen, bijvoorbeeld reachtruck, combitruck, hoogwerker of elektrische pallettrucks. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op. Inschrijven kan ook direct via onze cursuskalender.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”