Vakmanschap door
jouw medewerker

Professioneel lassen

Worden binnen jouw bedrijf laswerkzaamheden verricht die vakmanschap vereisen, dan ben je bij ‘t WEB op het goede adres. Samen met onze deskundige docenten bieden wij een professionele lasopleiding die voldoet aan alle eisen van het Nederlands Instituut voor Lastechniek. Wij bieden de lasopleiding op alle niveaus aan en werken hierbij samen met het Alfa College in Hoogeveen. Het niveau van je werknemer wordt bepaald door middel van een intake, op die manier kunnen wij jouw werknemer de juiste opleiding bieden.

lassen

Workshops lassen

Zijn de laswerkzaamheden binnen jouw bedrijf beperkt maar wil je dat jouw medewerkers deze werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren? Hiervoor maken wij voor jou een workshop op maat. Samen met jou stellen we vast welke vaardigheden vereist zijn voor de laswerkzaamheden, deze komen aan de orde in de workshop. Op deze manier zijn jouw werknemers goed voorbereid.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op. Inschrijven kan ook direct via onze cursuskalender.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Roy Wemmenhove

Heb je vragen?

Ik help je graag op weg. Bel 0528-280888 of mail mij persoonlijk op r.wemmenhove@tweb.nl

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”