Veilig werken en
reduceren van schades

Veilig werken met de heftruck

Voor het werken met de heftruck zijn goede vaardigheden en specifieke kennis nodig. Wordt binnen jouw bedrijf veel schade gereden dan kunnen wij met onze training bijdragen aan de reductie van het aantal schades en het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van jouw werknemers.

In onze opleidingen is veel aandacht voor het op een veilige en zorgvuldige manier omgaan met intern transportmaterieel. Het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tot aan het op een veilige en juiste manier heffen en rijden van de last: na deze training zit veiligheid tussen de oren van jouw medewerker.

Heftruck opleiding

In company training of open inschrijving

Onze heftruck opleidingen bieden wij op verschillende manieren aan. Het is mogelijk een groep medewerkers op jouw bedrijf en met de eigen heftruck in de dagelijkse situatie te trainen. Wil je één medewerker laten (bij) scholen? Geen probleem, wij organiseren verdeeld over het jaar diverse open inschrijvingen voor basis- en herhalingstrainingen voor de heftruck. Kijk voor het aanbod van deze open inschrijvingen op onze cursuskalender.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wil je meer informatie over onze in company opleidingen of open inschrijvingen? Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Danny Thies

Heb je vragen?

Ik help je graag op weg. Bel 0528-280888 of mail mij persoonlijk op d.thies@tweb.nl

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”