Scherp blijven in
je werk

Vakbekwaamheid beroepschauffeurs

Ben je beroepschauffeur dan weet je wat het belang is van veilig rijden. Veilig rijden en werken houdt niet alleen in dat je fysiek in staat bent om je werk goed uit voeren. Het houdt ook in dat je zorgt dat je scherp blijft bij het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden.

Jaarlijkse scholing zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Om die reden bieden wij Code 95 opleidingen waarmee wij jou chauffeur bijspijkeren en de vaardigheden geven die je nodig hebt. 
Vrachtwagens

Veilig op weg

Voor een aantal Code 95 opleiding is ‘t WEB zelf gecertificeerd, andere opleidingen besteden wij uit aan onze vaste partner Piet Gons Rijopleidingen. Wij voeren deze opleidingen uit op onze eigen locatie of op locatie bij jouw bedrijf, afhankelijk van wat jij wil.

Net als onze andere opleidingen, zijn de Code 95 opleidingen maatwerk. Wil je één chauffeur opleiden of een hele groep? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op. Inschrijven kan ook direct via onze cursuskalender.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”