Veilig werken op hoogte vanaf 2,5 meter

 

 

Doelgroep

Iedereen die werkzaamheden gaat verrichten met een hoogwerker en nog niet (of niet meer) in het bezit is van een certificaat.

Duur

1 dag á 8 uur

Inhoud

  • Veiligheid- en gezondheidswetgeving
  • Risico’s en ongevallen
  • Werken op hoogte
  • Dakrandbeveiliging
  • Wand en vloeropeningen

Opmerkingen

Bedrijfsspecifieke reglementen- en situaties kunnen deel uitmaken van de cursus. (bijvoorbeeld vervolg opleidingen, instap eisen, groepsgrootte, etcetera).

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd. Open inschrijvingsmogelijkheden vindt u in onze online cursuskalender.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus incompany, aansluitend op de eisen van de ARBO wetgeving. Indien het niet mogelijk is om de cursus incompany te verzorgen, dan wordt de cursus op een locatie van `t WEB in uw regio gegeven. Voorwaarde voor incompany opleiden is dat er voldoende ruimte moet zijn om de cursus te verzorgen. Indien de cursus conform SOG uitgevoerd moet worden kan dit alleen bij ons op de locatie

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

In aansluiting op uw Wensen, Eisen en Behoeften maken wij een passende offerte voor u.

Certificaat en pasje

Na goed afronden van de cursus krijgen de deelnemers een bewijs van deelname en een pas.