Samenwerken aan veiligheid

 

 

Doelgroep

Alle medewerkers die meer werk willen maken van veiligheid. Het gaat dan niet alleen om de individu maar ook om de groep.

Duur

Nader te bepalen

Inhoud

De bedrijfseigen cultuur wordt beproefd en onder het vergrootglas gelegd. Alles aangaande veilig werken mag aan de orde komen.

Gerichte voorbeelden, bijna ongevallen, ongevallen, onveilige gewoonten zijn onderdeel van de training. Een realistische casus wordt bij voorkeur ingebracht.

Opmerkingen

Voorafgaand zal ’t WEB een uitvoerig intakegesprek aangaan om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie. In de loop van de cursus worden verbeter acties aangereikt.. Bedrijfsspecifieke procedures en handboeken zullen hierbij als uitgangspunt dienen.

Aanvang cursus

Datum en tijdstip waarop deze cursus plaatsvindt zijn in onderling overleg vast te stellen . De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus incompany, aansluitend op uw bedrijfsspecifieke risico’s, -omstandigheden, wettelijke verplichtingen en eisen vanuit derden (bijv. certificeringen en klanten). Voorwaarde voor in company opleiden is dat er voldoende ruimte moet zijn om de cursus te verzorgen. Wanneer u liever niet incompany schoolt, bieden we trainingen aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is. `t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Door te luisteren en mee te denken over uw Wensen, Eisen en Behoeften zijn wij in staat om aansprekende trainingen en opleidingen aan te bieden. Aansluitend hierop bieden we u een passend programma en voorstel aan.

Certificaat en pasje

Als men het examen met een voldoende heeft afgerond, ontvangt men een certificaat en pasje van de cursus Coördinator / Hoofd bedrijfshulpverlener