Technisch tekening lezen (Klic-melding)

 

 

Doelgroep

Na afloop van de training zijn de deelnemers is staat om een tekening met betrekking tot een Klic-melding goed te kunnen lezen.

Duur

1 dagdeel

Inhoud

In de training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Beoordelen van de tekening.
  • Herkennen van de tekens
  • Tekening toepassen op de werksituatie
  • Interpreteren van gegevens.

Opmerkingen

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die direct betrokken is bij graafwerkzaamheden: de grondwerker, de machinist, maar ook de voorman of uitvoerder.

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd. Open inschrijvingsmogelijkheden vindt u in onze online cursuskalender.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus incompany, aansluitend op uw bedrijfsspecifieke risico’s, -omstandigheden. Wanneer u liever niet incompany schoolt, bieden we trainingen aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Door te luisteren en mee te denken over uw Wensen, Eisen en Behoeften zijn wij in staat om aansprekende trainingen en opleidingen aan te bieden. Aansluitend hierop bieden we u een passend programma en voorstel aan.

Certificaat en pasje

Na de cursus Veilig Tillen ontvangt de cursist een certificaat van deelname.