Cursus Schadereductie intern transport

 

 

Doelgroep

Bedrijven die actief werken aan schadereductie. Medewerkers krijgen handvatten willen om schadelasten te beperken. De insteek van deze maatwerkcursus is dat er wordt gestreefd naar een veiligere, duurzame werkomgeving.

Duur

Afhankelijk van de klantbehoefte en inhoud van de cursus 1 of 2 dagdelen

  • Theorie en rondgang bedrijf

Inhoud

  • Ontstaan schades
  • Algemene en specifieke schades binnen het bedrijf en de oorzaken
  • Awareness (in)directe (im)materiële gevolgen schades
  • Meldingsprocedure schade: belang en gevolg van niet melden
  • Preventiemogelijkheden (technische, organisatorische, mens).
  • Veilig werken en maneuvreren met machinerie

Opmerkingen

Voorafgaand aan de sessies vindt een intake met het management plaats. Tijdens deze intake worden procedures, regels, schades en de tot op heden ondernomen acties t.b.v. schadereductie besproken. Deze bijeenkomst kan eventueel in samenspraak met verzekeraar of tussenpersoon worden gehouden.

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Het betreft hier een op maat gemaakte in company cursus welke aansluit op uw bedrijfsspecifieke risico’s, -omstandigheden, wettelijke verplichtingen en eisen vanuit derden (bijv. certificeringen en klanten).

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is. `t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Dit doen we door te luisteren naar uw Wensen, Eisen en Behoeften. Wij bieden vooraf een overzichtelijke en  transparante prijsopgave.

Certificaat en pasje

Na het behalen van het examen van de aanvulling, ontvangen cursisten een certificaat van deelname.