Reanimatie + AED

 

 

Doelgroep

Reanimatie door omstanders verdubbelt de kans op overleving. Leer reanimeren en het gebruik van een AED tijdens onze Reanimatie & AED cursus. Je oefent de reanimatie-vaardigheden op een reanimatie-pop.

Duur

3 uur

Inhoud

  • Bewustzijnsstoornissen;
  • Ademhalingsstoornissen;
  • Hartreanimatie;
  • Stabiele zijligging;
  • Circulatiestoornissen;
  • Gebruik van AED.

Opmerkingen

Bedrijfsspecifieke reglementen- en situaties kunnen deel uitmaken van de cursus. (bijvoorbeeld vervolg opleidingen, instap eisen, groepsgrootte, etcetera).

Aanvang cursus

Datum en tijdstip waarop deze cursus plaatsvindt zijn in onderling overleg vast te stellen . De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus in company. Voorwaarde voor in company opleiden is dat er voldoende ruimte moet zijn om de cursus te verzorgen. Wanneer u liever niet in company schoolt, bieden we trainingen aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is. `t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Door te luisteren en mee te denken over uw Wensen, Eisen en Behoeften zijn wij in staat om aansprekende trainingen en opleidingen aan te bieden. Aansluitend hierop bieden we u een passend programma en voorstel aan.

Certificaat

Als men de cursus met een voldoende heeft afgerond ontvangt men een certificaat van deelname.