Herhalingsopleiding NEN 3140 IV / WV (Installatie- Werkverantwoordelijke)

 

 

 

Doelgroep

Personen die in het bezit zijn van een certificaat  NEN 3140 / NEN-EN 50110-1 installatie- / werkverantwoordelijke dienen, om ervoor te zorgen dat het certificaat  NEN 3140 / NEN-EN 50110-1 installatie- / werkverantwoordelijke niet zijn geldigheid verliest, gemiddeld binnen de 3 jaar herhalingslessen te volgen.

Duur

2 dagdelen a 4 uur

De opbouw van de genoemde dagdelen is gebaseerd op het theoretische deel van deze opleiding. Indien er ook praktijk uitgevoerd dient te worden zullen er meer dagdelen worden ingepland. (e.e.a. in overleg met de opdrachtgever).

Inhoud

  • Introductie NEN 3140 / NEN-EN 50110-1
  • De nieuwe NEN 3140: 2011
  • Verantwoordelijkheden en bevoegdheden
  • Omschrijving soorten werkzaamheden
  • Aansprakelijkheid en werkprocedures
  • Werkinstructies om veilig te kunnen werken
  • Gebruik van hulpmiddelen van veiligheidsmiddelen
  • Inspectie, steekproeven en rapporteren

Opmerkingen

Bedrijfsspecifieke reglementen- en situaties kunnen deel uitmaken van de cursus. (bijvoorbeeld vervolg opleidingen, instap eisen, groepsgrootte, etcetera).

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus incompany, aansluitend op de eisen van de ARBO wetgeving. Indien het niet mogelijk is om de cursus incompany te verzorgen, dan wordt de cursus op een locatie van `t WEB in uw regio gegeven. Voorwaarde voor incompany opleiden is dat er voldoende ruimte moet zijn om de cursus te verzorgen.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Door te luisteren en mee te denken over uw Wensen, Eisen en Behoeften zijn wij in staat om aansprekende trainingen en opleidingen aan te bieden. Aansluitend hierop bieden we u een passend programma en voorstel aan.

Certificaat en pasje

Na het behalen van het examen, ontvangt de cursist een certificaat en pasje van de cursus Herhalingsopleiding NEN 3140 / NEN-EN 50110-1 IV/WV.

Klik hier voor het bepalen van de herhalingsfrequentie