Workshops logistiek; Veiligheid acculaadstation, Nieuwe machine instructie, Lastbehandeling, Stellingsschade, Lastdragers

 

 

 

 

Doelgroep

De workshop wordt op maat gemaakt voor logistieke bedrijven die op projectmatige gebieden het kennisniveau wil verhogen.

Duur

1 dagdeel – 1 dag. De duur is afhankelijk van het onderwerp en het kennisniveau van de deelnemers.

Inhoud

De cursus wordt toegespitst op bedrijfsspecifieke behoeftes.

Bijvoorbeeld:

  • Veiligheid laadstation
  • Nieuwe machine instructie
  • Lean werken
  • Hoe ga je om met de last op een heftruck?
  • Voorkomen schades

Opmerkingen

Bedrijfsspecifieke reglementen- en situaties kunnen deel uitmaken van de cursus. (bijvoorbeeld vervolg opleidingen, instap eisen, groepsgrootte, etcetera).

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus incompany, aansluitend op uw bedrijfsspecifieke risico’s, -omstandigheden, wettelijke verplichtingen en eisen vanuit derden (bijv. certificeringen en klanten). Wanneer u liever niet incompany schoolt, bieden we trainingen aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Door te luisteren en mee te denken over uw Wensen, Eisen en Behoeften zijn wij in staat om aansprekende trainingen en opleidingen aan te bieden. Aansluitend hierop bieden we u een passend programma en voorstel aan.

Certificaat

Na het volgen van een cursus Excel ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.