Cursus veilig verlaten van de combitruck

 

 

Doelgroep

Logistiek medewerkers die met combitrucks werken. Deze cursus biedt kennis en vaardigheden waarmee medewerkers na een calamiteit de combitruck op een veilige manier kunnen verlaten.

Duur

Een dagdeel

Inhoud

  • Melden / Constateren van het defect
  • Machine uit bedrijf halen
  • De afdaaluitrusting
  • Het gebruik van het harnas
  • Controle van klimmaterialen
  • Aanlijnen en veilig verlaten van de truck

Opmerkingen

De instructie is vooral gericht op het praktisch handelen en het oefenen met de afdaalmiddelen. Het programma bestaat uit een theoretisch deel van ongeveer een 2 uur, vervolgens wordt er in de praktijk geoefend.

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de opleiding in company. Voorwaarde voor in company opleiden is dat alle benodigde materialen aanwezig zijn en dat er voldoende ruimte moet zijn om de cursus te verzorgen. Indien het niet mogelijk is om de opleiding in company te verzorgen, dan wordt de opleiding op een locatie van `t WEB in uw regio gegeven.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Dit doen we door te luisteren naar uw Wensen, Eisen en Behoeften. Wij bieden vooraf een overzichtelijke en  transparante prijsopgave.

Certificaat

Wanneer de kandidaat het praktijk en theoriedeel met een voldoende afsluit, wordt het certificaat verstrekt.