Train de trainer

 

 

Doelgroep

Voor organisaties de ervoor kiezen om een aantal medewerkers intern op te leiden tot instructeur.

Duur

De duur van deze trainingen lopen uiteen, maar beginnen bij minimaal 4 dagdelen.
Deze trainingen worden altijd afgesloten met een examen.

Opmerkingen

Het is ook mogelijk dat u gebruik maakt van ons lesmateriaal of ons examen

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus in company, aansluitend op uw bedrijfsspecifieke risico’s, -omstandigheden, wettelijke verplichtingen en eisen vanuit derden (bijv. certificeringen en klanten). Wanneer u liever niet in company schoolt, bieden we trainingen aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is. `t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Dit doen we door te luisteren naar uw Wensen, Eisen en Behoeften. Wij bieden vooraf een overzichtelijke en  transparante prijsopgave.

Certificaat en pasje

Na het behalen van het examen van de aanvulling, ontvangt de cursist een certificaat en pasje van de cursus Veilig werken met een verreiker.