Logistiek teamleider

 

Doelgroep

Het betreft een MBO niveau 3 opleiding voor medewerkers die leidinggevende bevoegdheden hebben op de logistieke werkvloer..

Duur

Indicatie, 16 dagdelen

Inhoud

  • Magazijn- en voorraadbeheer
  • Goederenstroom en expeditie
  • Managementvaardigheden
  • Taal en rekenen
  • Keuzemodule Arbo Veiligheid
  • Communicatie op de werkvloer

Opmerkingen

De training zal gericht worden op de werkzaamheden, processen en procedures zoals die in uw organisatie gelden. Bedrijfsspecifieke procedures en handboeken zullen hierbij als uitgangspunt dienen.

Aanvang cursus

Datum en tijdstip waarop deze cursus plaatsvindt zijn in onderling overleg vast te stellen . De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus incompany, aansluitend op uw bedrijfsspecifieke risico’s, -omstandigheden, wettelijke verplichtingen en eisen vanuit derden (bijv. certificeringen en klanten). Voorwaarde voor in company opleiden is dat er voldoende ruimte moet zijn om de cursus te verzorgen. Wanneer u liever niet incompany schoolt, bieden we trainingen aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is. `t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Door te luisteren en mee te denken over uw Wensen, Eisen en Behoeften zijn wij in staat om aansprekende trainingen en opleidingen aan te bieden. Aansluitend hierop bieden we u een passend programma en voorstel aan.

Certificaat en pasje

Als men het examen met een voldoende heeft afgerond, ontvangt men een certificaat en pasje van de cursus Coördinator / Hoofd bedrijfshulpverlener.