Cursus Assistent Logistiek Medewerker

 

 

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die als beginnende beroepsbeoefenaar in de logistiek aan de slag wil. Het ontvangen, verwerken en opslaan van goederen is de kern van de taak. Deze MBO niveau 1 opleiding biedt een grote baankans en kent geen specifieke vooropleiding. Alle werkzaamheden vinden plaats onder toezicht van een leidinggevende. Scholing in de besturing van de interne transportmiddelen is onderdeel van de opleiding..

Duur

Minimaal 16 dagdelen

Inhoud

  • Scholing interne transportmiddelen.
  • Goederenontvangst en voorraadbeheer
  • Order verzamelen en goederenuitlevering
  • Het logistieke proces binnen het warehouse
  • Warehouse technologie
  • Administratieve en economische aspecten van werken in het warehouse
  • Gevaarlijke stoffen en bederfelijke goederen in het warehouse
  • Veiligheid

Opmerkingen

Diverse bedrijfsspecifieke modules kunnen deel uitmaken van de opleiding. Voorbeelden hiervan zijn; veiligheidsbewustwording- en kwaliteits-verbetertrajecten, veilig omgaan met de Electrische Pallet Truck, EPT.

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de opleiding in company. Voorwaarde voor in company opleiden is dat er voldoende ruimte moet zijn om de cursus te verzorgen. Indien dit niet mogelijk is, dan wordt de opleiding op een locatie van `t WEB in uw regio gegeven.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Dit doen we door te luisteren naar uw Wensen, Eisen en Behoeften. Wij bieden vooraf een overzichtelijke en  transparante prijsopgave.

Certificaat

Na het behalen van het examen, ontvangt de deelnemer een certificaat medewerker warehouse en een heftruckcertificaat.