5s 6s trainingen logistiek

 

 

Doelgroep

Managers, afdelingshoofden, groepsleiders etc.

Veel bedrijven worstelen met de vraag: Hoe kunnen we producten en diensten leveren met maximale klantwaarde tegen de laagst mogelijke kosten en met de kortst mogelijke levertijd? Om dit te bewerkstellingen zullen er diverse stappen genomen moeten worden.

Duur

Nader te bepalen

Inhoud

  • De lessen worden theoretisch ingezet met verwijzing naar de praktijk.
  • Interactie met de groep
  • Werken met praktijk voorbeelden.
  • Indien nodig gaan we de werkvloer op.
  • Lessen kunnen worden beëindigd met een toets.
  • Evaluatie van de lessen.

Opmerkingen

Communicatie & training.

De mate waarin een Operational Excellence programma succesvol wordt ingevoerd hangt voor een belangrijk deel af van de communicatie in de organisatie. Daarom is het belangrijk om de organisatie mee te nemen in het hoe en waarom van een dergelijk traject, welke hulpmiddelen er gebruikt gaan worden en welke impact de veranderende werkprocessen op de organisatie en het eigen werken krijgt. Dit kan het beste gedaan worden door het aanbieden van (praktische) trainingssessie, waarbij ook hulpmiddelen worden geïntroduceerd (bijv. Kaizen, Muda-Walk)

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de opleiding in company. Voorwaarde voor in company opleiden is dat er voldoende ruimte moet zijn om de cursus te verzorgen. Indien dit niet mogelijk is, dan wordt de opleiding op een locatie van `t WEB in uw regio gegeven.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Dit doen we door te luisteren naar uw Wensen, Eisen en Behoeften. Wij bieden vooraf een overzichtelijke en  transparante prijsopgave.

Certificaat

Na het behalen van het examen, ontvangt de deelnemer een certificaat medewerker warehouse en een heftruckcertificaat.