Elektrische pallettruck (EPT)

 

Doelgroep

Medewerkers die met een elektrische pallettruck rijden. De cursus is zeer geschikt voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren in het magazijn. Door het volgen van deze cursus wordt men zich bewust van risico’s en het belang van veiligheidsvoorschriften en procedures. Deze cursus draagt bij aan veiligere werkomstandigheden voor de cursist en zijn omgeving. Bovendien kan het een bijdrage leveren aan een actief schadereductie-beleid.

 

Duur

1 dag of 2 dagdelen inclusief examens

  • 1 dagdeel theorie
  • 1 dagdeel praktijk

 

Inhoud

  • ARBO wetgeving
  • Veiligheidscontroles
  • De belastbaarheid van de machine
  • Onderhoud en techniek
  • Veilig werken en maneuvreren
  • Hoe te handelen bij calamiteiten

 

Opmerkingen

Bedrijfsspecifieke reglementen- en situaties kunnen deel uitmaken van de cursus. Bijvoorbeeld vervolgopleidingen, instapeisen, groepsgrootte, et cetera.

 

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

 

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus in company, aansluitend op uw bedrijfsspecifieke risico’s, -omstandigheden, wettelijke verplichtingen en eisen vanuit derden (bijv. certificeringen en klanten). Wanneer u liever niet in company schoolt, bieden wij scholing aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

 

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

 

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Dit doen we door te luisteren naar uw Wensen, Eisen en Behoeften. Wij bieden vooraf een overzichtelijke en  transparante prijsopgave.

 

Certificaat en pasje

Na het behalen van het examen ontvangt, de cursist een certificaat en pasje van de cursus EPT.