Workshops PC vaardigheden: verkenner, internet browser, online email, cloud werken, printen…

 

 

 

Doelgroep

De deelnemers zullen tijden deze workshop kennis maken met de belangrijkste aspecten van het gebruik met het computersysteem in uw organisatie. Of het nu gaat om het algemene gebruik van de computer of het werken met programma`s de workshop zal een maatwerk workshop zijn, afgestemd op uw wensen. De onderwerpen worden vooraf afgestemd, de workshop zelf zal een interactief karakter hebben.

Duur

1 dag. De duur is afhankelijk van het niveau en de voorkennis van cursisten.

Inhoud

De cursus wordt toegespitst op bedrijfsspecifieke behoeftes.

Bijvoorbeeld:

  • Kennismaken met het computersysteem
  • Kennismaken met Windows
  • Kennis maken met internet
  • Kennis maken met outlook

Opmerkingen

Bedrijfsspecifieke reglementen- en situaties kunnen deel uitmaken van de cursus. (bijvoorbeeld vervolg opleidingen, instap eisen, groepsgrootte, etcetera).

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus incompany, aansluitend op uw bedrijfsspecifieke risico’s, -omstandigheden, wettelijke verplichtingen en eisen vanuit derden (bijv. certificeringen en klanten). Wanneer u liever niet incompany schoolt, bieden we trainingen aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Door te luisteren en mee te denken over uw Wensen, Eisen en Behoeften zijn wij in staat om aansprekende trainingen en opleidingen aan te bieden. Aansluitend hierop bieden we u een passend programma en voorstel aan.

Certificaat

Na het volgen van een cursus Excel ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.