Outlook

 

 

Doelgroep

Medewerkers die regelmatig met het Outlook werken en zich willen verdiepen in één of meerdere toepassingen van dit programma

Duur

Nader overeen te komen. De duur is afhankelijk van het niveau en de voorkennis van cursisten.

Inhoud

De cursus wordt toegespitst op bedrijfsspecifieke behoeftes.

Bijvoorbeeld:

  • Briefpapier en lettertypen instellen voor e-mail
  • Postvak in organiseren
  • Regels en waarschuwingen
  • Archiveren
  • Vergaderingen plannen
  • Persoonlijk adresboek maken
  • Koppeling maken met andere programma’s

Opmerkingen

Bedrijfsspecifieke reglementen- en situaties kunnen deel uitmaken van de cursus. (bijvoorbeeld vervolg opleidingen, instap eisen, groepsgrootte, etcetera).

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus incompany, aansluitend op uw bedrijfsspecifieke risico’s, -omstandigheden, wettelijke verplichtingen en eisen vanuit derden (bijv. certificeringen en klanten). Wanneer u liever niet incompany schoolt, bieden we trainingen aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Door te luisteren en mee te denken over uw Wensen, Eisen en Behoeften zijn wij in staat om aansprekende trainingen en opleidingen aan te bieden. Aansluitend hierop bieden we u een passend programma en voorstel aan.

Certificaat

Na het volgen van een cursus Outlook ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.