Outlook Time management

 

 

Doelgroep

Deze training geeft cursisten tools om met behulp van Outlook (nog) efficiënter met hun tijd om te gaan.

Duur

2 keer een dagdeel. Het is aan te bevelen om tussen 2 lesmomenten minimaal 1 week te laten. In deze periode kunnen deelnemers de lesstof uit de eerste les in de praktijk gaan toepassen.

Inhoud

  • Het inzichtelijk maken van workload
  • Het inrichten en beheren van een mailbox
  • Het prioriteren en agenderen van taken op zowel korte als lange termijn.
  • Effectief agendabeheer

Opmerkingen

Er wordt gewerkt met de persoonlijke e-mail box van de deelnemers, het is dus van belang dat men tijdens de training in de eigen omgeving kan werken. Bedrijfsspecifieke reglementen- en situaties kunnen deel uitmaken van de cursus. (bijvoorbeeld vervolg opleidingen, instap eisen, groepsgrootte, etcetera).

Aanvang cursus

U kunt voor de uitvoer van de cursus voorkeurs data- en tijdstippen aangeven. De cursus kan overdag, in de avonduren of op zaterdagen worden verzorgd.

Locatie

Bij voorkeur verzorgt `t WEB de cursus in company.. Wanneer u liever niet in company schoolt, bieden we deze cursus aan in een van onze trainingscentra of een geschikte locatie bij u in de buurt.

Subsidies

Afhankelijk van de branche en CAO waaronder uw bedrijf werkzaam is, zijn er eventueel subsidie mogelijkheden voor deze cursus. Bij grotere projecten is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat een deel van de opleiding subsidiabel is.

`t WEB zoekt vrijblijvend voor u uit of er interessante subsidies voor u mogelijk zijn.

Prijs

`t WEB biedt maatwerk. Door te luisteren en mee te denken over uw Wensen, Eisen en Behoeften zijn wij in staat om aansprekende trainingen en opleidingen aan te bieden. Aansluitend hierop bieden we u een passend programma en voorstel aan.

Certificaat

Na het volgen van de cursus Outlook Timemanagement ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.