Trainingsinstellingen zoals ’t WEB zijn binnen de nieuwe maatregelen een uitzondering. Stephen Cappon wijzenTrainingen kunnen – rekening houdend met de beperkingen – vaak doorgaan. Helaas kunnen Rode- en Oranje kruis-opleidingen en de nascholing voor beroepschauffeurs (Code 95) tot en met 19 januari niet doorgaan.

Voor de andere opleidingen hebben werkgevers een afweging te maken tussen twee risico’s: het risico op besmettingen tijdens trainingen of het risico op de gevolgen van uitgestelde trainingen. De beslissing of een opleiding wel of niet door kan gaan, ligt dus bij de werkgever. Tijdens de trainingen die wel doorgaan, verkleint ’t WEB het risico op besmettingen door verschillende maatregelen te treffen.

’t WEB denkt graag met jou mee aan een oplossing die past binnen het beleid van jouw bedrijf. Trainen in kleinere groepen, via virtual classroom of het inzetten van e-learning?
Er zijn vaak genoeg mogelijkheden en aanpassingen mogelijk. Jouw medewerkers kunnen in deze tijd toch geschoold zijn en binnen jouw bedrijf veilig werken.

Wil je graag dat wij met jou meedenken? Neem dan contact met ons op.