Heftruck opleiding
op maat

Een heftruck opleiding op jouw eigen bedrijf en op eigen heftrucks? Of liever je medewerker (bij) scholen op onze locatie? Samen kijken wij wat er het beste bij jouw bedrijf past.

Veilig werken in veilige werksfeer is erg belangrijk. In onze opleidingen geven wij veel aandacht aan het veilig en zorgvuldig omgaan met intern transportmaterieel. Wij trainen jouw medewerkers het liefst op jullie locatie, op de eigen heftruck in de dagelijkse situatie.  

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Kom in contact en krijg geheel vrijblijvend een prijsopgave

B2B

Onze opleidingen worden aangepast aan de werkomgeving van jouw werknemers. Samen met jou kijken wij welke manier van trainen het beste bij jullie wensen past. 

Zo kan in groepen maar ook één op één getraind worden. Ook beschikken wij over online lesmateriaal, dat op maat gemaakt kan worden.

Veiligheid

In al onze opleidingen besteden wij veel aandacht aan een veilige werkomgeving. Het gedrag van de medewerker, de verplichtingen van werkgever en werknemer maar bijvoorbeeld ook het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen komen aan bod. 

Jouw werknemer wordt zich er tijdens de training van bewust dat zijn werk uit meer bestaat dan alleen het besturen van de heftruck

In-company

Het liefst trainen wij bij jou op het bedrijf: dus met de eigen middelen en in de eigen werkomgeving. Als dat mogelijk is, houden wij rekening met de bezetting. Kun je je medewerkers niet één of twee hele dagen missen? Dan zoeken we daarvoor een passende oplossing.

Het klanten portaal optioneel

Als HR-medewerker weet jij als geen ander hoeveel werk het kan zijn om je medewerkers tijdig te scholen. Met het klantenportaal van ‘t WEB zie je in één oogopslag welke medewerker binnenkort op herhaling moet en kan je deze eenvoudig inplannen. 

Deze mogelijkheid bestaat alleen voor het heftruck certificaat, maar voor alle certificaten. Zo voorkom je onverwachte verrassingen, ben je audit-proef en kan jij je tijd effectiever besteden. Ook kunnen wij het klantenportaal met veel systemen van jouw bedrijf integreren – bijvoorbeeld AFAS

Neem contact op met onze IT wanneer je interesse hebt in een demo omgeving.

Klantenportaal van 't WEB

In onze heftruck opleiding is veel aandacht voor het op een veilige en zorgvuldige manier omgaan met intern transportmaterieel.

Open inschrijving

Een open inschrijving bij ‘t WEB is een geplande cursus of training waar jij je werknemer voor kan aanmelden. Je schrijft je werknemers direct in via onze cursuskalender. 

In-company

Een heftruck opleiding in je eigen bedrijf waar je medewerkers kunnen rijden in de eigen heftruck. Zo sluit de training goed aan op de werkomgeving.

't WEB Bedrijfsopleidingen B.V.
't WEB Bedrijfsopleidingen B.V.
82 Google recensies
Deimantas
Deimantas
2. Juli, 2022.
E.J Stol
E.J Stol
24. Juni, 2022.
Nog steeds geen certificaten te vinden.
Henk van Dillen
Henk van Dillen
23. Juni, 2022.
Tiebenjjg Tieben
Tiebenjjg Tieben
2. Juni, 2022.
Allemaal goed uitgelegd
Rens Vermeulen
Rens Vermeulen
30. Mei, 2022.
dodo molni
dodo molni
25. Mei, 2022.
Hille Poortvliet
Hille Poortvliet
23. Mei, 2022.
Nienke Adema
Nienke Adema
16. Mei, 2022.
Henk Niemeijer
Henk Niemeijer
13. Mei, 2022.
Michel Eradus
Michel Eradus
5. Mei, 2022.
Neem geheel vrijblijvend contact op

Ontdek wat onze specialisten voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Neem contact op en krijg geheel vrijblijvend een prijsopgave.

Alles eenvoudig en overzichelijk

Niels Martens

Vrijblijvend Contact Opnemen

Neem geheel vrijblijvend contact op met Niels Martens en zie wat het klantenportaal voor u kan betekenen.