Workshop Landelijke Crisisbeheersing en Rampenbestrijding

Tijdens de eerste workshop op de Dag van de BHV leer je aan de hand van incidenten uit de praktijk in een notendop de wereld van de crisisbeheersing kennen. Harm-Jan Horstra en Noortje Kroonenberg, adviseurs crisisbeheersing van de GHOR, nemen je mee in deze wereld van rampen en crises.

  • Hoe werken hulporganisaties samen.
  • Hoe verloopt de opschaling.
  • Wat kun je van de hulpdiensten verwachten.
  • Wat doet de GHOR als er geen ramp of crises is.

Workshop Stop de Bloeding – ‘Red een leven’

Snelle hulp kan voorkomen dat mensen doodbloeden. Iedere seconde telt. Het is goed te weten hoe je moet handelen bij ongevallen met machines, een val door een glazen deur of ernstige open botbreuken. Na het volgen van deze workshop weet jij hoe je levensbedreigend bloedverlies kan herkennen, directe druk uit kan oefenen op een wond, een tourniquet aan moet leggen en weet jij hoe je een bloedende wond kunt opstoppen.

dag-van-de-bhv

Contact met onze adviseurs

Heb je vragen over de Dag van de BHV of wil je eens met ons van gedachten wisselen over jouw eigen BHV organisatie en invulling van opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze adviseurs bespreken graag met jou de mogelijkheden. Bel ons op telefoonnummer (0528) 280 888 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Aanmelden voor de gratis workshops tijdens Dag van de BHV

Deelname aan de workshops ‘Landelijke Crisisbeheersing en Rampenbestrijding’ en ‘Stop de Bloeding – Red een Leven’ is gratis echter hebben we dit jaar slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden is daarom dit keer verplicht. Wil jij je aanmelden voor deze interessante middag? Klik op de knop hieronder om naar de aanmeldpagina te gaan en laat je gegevens achter. Nadat je de aanmelding heb voldaan ontvang je een bevestingsmail met een aanmeldformulier voor de bedrijfs- en cursistgegevens.

Nog slechts enkele plekken beschikbaar.