Logo Europese unie
Logo SNN FC

Onze projecten
met behulp van subsidie

Interactief digitaal portfolio

Het interactief digitaal portfolio is één van de subsidie projecten die worden uitgevoerd binnen ‘tWEB. Voor bedrijven en organisaties neemt ontwikkeling van competenties van medewerkers een steeds prominentere rol in. Het vergaren en onderhouden van bestaande en nieuwe competenties is een verantwoordelijkheid van medewerkers en hun (toekomstige) werkgever.

Het in beeld krijgen en houden van kennis en vaardigheden, uitgedrukt in m.n. certificaten is een lastige opgave omdat certificaten verlopen, mensen nieuwe certificaten/competenties aanleren etc. Wij willen een systemen  ontwikkelen dat inzicht geeft in de medewerkers en hun behaalde certificaten en mensen motiveert om aan de functie-vereisten te voldoen en helpt om persoonlijke ontwikkeling voor te zetten om uiteindelijk hun cv uit te breiden, veiliger en efficiënter te werken en daarnaast zich te kunnen legitimeren en identificeren als expert binnen het vakgebied.

Dit systeem kan daarnaast door een werkgever gebruikt worden om 24/7 te kunnen kijken welke competenties een medewerker heeft, hierdoor wordt de data op verschillende manieren gebruikt.

Voor dit project hebben wij een SNN subsidie ontvangen: Versneller Innovatieve Ambities (VIA).

Ontwikkeling Digitaal Reanimeren

Door de veranderende omstandigheden o.a. corona, zullen cursisten steeds vaker op afstand kennis aangereikt krijgen. Een moeilijkheid hierbij is het praktijkdeel. Dit geldt o.a. ook voor leren reanimeren.

Wij willen een apparaat ontwikkelen waarmee mensen thuis het praktijkdeel reanimeren kunnen oefenen. Hierbij willen we gebruik gaan maken van sensortechnologie. Door middel van sensortechnologie kunnen mensen dus thuis leren om te beademen en hardmassage toe te passen. Het apparaat moet aangesloten worden op een PC of een app, die aangeeft of de cursist het goed doet.

Digitaal reanimeren ontwerp

Met behulp van dit apparaat kunnen cursisten dus thuis de praktische vaardigheden van reanimeren leren. Dit product kan ook gekoppeld worden aan bijvoorbeeld e-learning voor BHV. In deze e-learnings wordt op dit moment wel theoretische kennis bijgebracht, maar praktische (psycho-motorische) vaardigheden kunnen op deze manier niet worden aangeleerd. Ons product moet deze leemte invullen.

Voor dit project hebben wij een SNN subsidie ontvangen: Versneller Innovatieve Ambities (VIA).

Digitalisering van fysieke opleidingsprocessen

( Klantenportaal )

De druk op organisaties om efficiënter te werken en om compliance te zijn wordt steeds groter. Om dit te bewerkstelligen zijn organisaties op zoek naar systemen die inzicht kunnen geven en die het proces van inplannen van cursussen kan versnellen. Zo is het klantenportaal één van de subsidie projecten die worden uitgevoerd binnen ‘tWEB.

Door het ontwikkelen van een digitaal volg- en notificatiesystem willen we individuele medewerkers van bedrijven en HR managers van bedrijven gaan ontzorgen het systeem moet 24/7 inzicht geeft in de cursussen die mensen hebben gedaan, de status van de opleiding (denk hierbij aan tracking van een postpakket) en het versnellen van het proces van plannen en verwerking van cursus en cursisten gegevens door digitalisering. Ook moet het ervoor zorgen dat medewerkers van bedrijven of bedrijven zelf een cursus kunnen aanvragen, daarnaast moet het bedrijf in staat zijn om certificaten en verloopdata van cursussen zelf in het systeem te plaatsen.

Voor dit subsidie project hebben wij een SNN subsidie ontvangen: Versneller Innovatieve Ambities (VIA).

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”