Menu
BHV in het Engels
LinkedIn
Facebook
Twitter
BHV is natuurlijk niet alleen in het Nederlands, maar ook in het buitenland bekend. Alleen heet het daar niet ‘BHV’. BHV in het Engels heet het ‘ER’. Wat dat precies inhoudt lees je hier.

Inhoudsopgave

De vertaling van BHV – ofwel bedrijfshulpverlening – in het Engels is ER. Een BHV’er zorgt ervoor dat er eerste hulp wordt verleend bij eerste ongevallen. Ook alarmeert en evacueert zij alle medewerkers en andere personen in de omgeving tijdens een noodsituatie. Kleine branden kunnen ook worden bestreden door de BHV’er.

De BHV’er

Een BHV’er in het Engels wordt veelal de ‘Emergency Response Officer’ genoemd. Dit is veelal een medewerker binnen de organisatie die de BHV opleiding heeft gevolgd.

Emergency Response (ER)

BHV in het Engels is ‘ER’. ‘ER’ staat voor ‘Emergence Response’. Dit is hetgeen wat slaat op de Nederlandse variant van BHV. Het gebruik van de Engelse taal neemt langzaam maar zeker toe in Nederland. Dit komt mede doordat er steeds meer Engelssprekende bedrijven vestigen in Nederland. Zowel tijdelijk als permanent.

De AED

Een AED kan het hartritme tijdens een hartaanval herstellen. Het is een draagbaar apparaat. De AED vertaalt zich in het Nederlands naar ‘Automatische Externe Defibillator’. In het Engels is dit ‘Automated External Defibrillator’. Zo veranderd de afkorting niet.

Heb jij een vraag en/of een opmerking? Neem dan contact met ons op!

Afronding

Aan de hand van dit artikel is het duidelijk dat ‘Emergency Response’ de bedrijfshulpverlener in het Engels is.
LinkedIn
Facebook
Twitter
Anderen zijn ook
geïnteresseerd in:
Cursuskalender

Voorkom verlopen certificaten en selecteer direct een cursus. Schrijf je in via onze cursuskalender!