Menu
Code 95 samen met heftruck cursus
LinkedIn
Facebook
Twitter
Kort gezegd is het antwoord ja. Een heftruck certificaat geldt ook voor je Code 95. In sommige gevallen worden deze juist samen gehaald. Wat de voordelen en mogelijkheden hiervan zijn lees je hier.

Inhoudsopgave

In sommige gevallen wordt een heftruckopleiding samen gedaan met code 95. Wanneer het gewenst is om een cursus in-company te volgen of op maat raden wij aan om even contact met ons op te nemen.

Wat is code 95 en is het relevant?

Code 95 is hedendaags een vereiste gesteld vanuit de Europese Unie. Hier lees je meer over de relevantie van code 95. Hoewel de moeilijkheidsgraad van persoon tot persoon verscheeld, krijgen wij vaak te horen dat het goed te doen is. Verder moet je in totaal 45 punten halen voor je code 95.

Is code 95 verplicht voor een heftruck?

Nee, dit heeft daar in essentie niets mee te maken. Je mag een heftruck certificaat wel gebruiken voor e Code 95. Vooral voor medewerkers die zowel vrachtwagen als heftruck rijden vinden dit een prachtige combinatie.

Code 95 halen heftruck

Ook leer je hoe je een veilige werkomgeving kan creëren voor jou en je medewerkers. Daarmee verklein je de kans op ongelukken. Voor een beroepschauffeur die ook heftruck rijdt is dit een ideale combinatie. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Heb jij een vraag en/of een opmerking? Neem dan contact met ons op!

Afronding

Het is inderdaad mogelijk om een heftruck certificaat te halen voor je code 95. Dit is niet verplicht, maar de uren voor het halen van het heftruck certificaat tellen mee voor je vrije uren van code 95. Sommige bedrijven vinden dit prettig waar de chauffeur tevens een heftruck bestuurd. Ook kan het bijdragen aan de algehele veiligheid op de werkvloer wanneer de chauffeur de risico’s weet van de heftruck.
LinkedIn
Facebook
Twitter
Anderen zijn ook
geïnteresseerd in:
Cursuskalender

Voorkom verlopen certificaten en selecteer direct een cursus. Schrijf je in via onze cursuskalender!