Samen met AON denken aan jouw
risico’s als uitgangspunt

In samenwerking met AON

In het ‘Samen voor de Zaak’ programma van AON werkt ’t WEB samen om direct invulling te geven aan polisvoorwaarden. Hierdoor vergemakkelijken wij zowel het compliant werken aan de polisvoorwaarden en aan de Arbowetgeving. We kijken samen met onze klanten naar deze verplichtingen, maar ook naar het interne beleid om een vertaalslag te maken naar de praktijk.

Dit is mogelijk middels training, maar ook met adviestrajecten en digitale ondersteuning. Neem contact op om persoonlijk kennis te maken.

advies-van-het-tweb
“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat ‘t WEB onderscheid.”

NEN9140-veiligheid-mentaal

NEN 9140: Veiligheid aan E-voertuigen

Veilig werken met elektrische en hybride voertuigen is cruciaal. De NEN 9140 norm leidt technici om veilig met voertuigsystemen te werken en risico’s te verminderen. Werk samen met ‘t WEB om aan een passend handboek en praktische trainingen in uw eigen werkplaats trainingsrichtlijnen. Theorie en praktijk worden direct aan elkaar gekoppeld. Er zijn twee soorten trainingen voor de NEN 9140 norm:
– Training voor monteur/ autotechnicus (VP of VOP)
– Training voor verkoper/ adviseur

pexels-photo-EHBO

Eerste hulp aan Baby’s en Kinderen

Hulpverlenen aan baby’s en kinderen kan getraind worden op verschillende manieren. ’t WEB kan landelijk ondersteunen bij maatwerk oefeningen of de erkende EHBO-trainingen.
Voor kinderopvangorganisaties wordt de Oranje Kruis EHBO-training BTW-vrijgesteld aangeboden.

Aan de hand van de specifieke risico’s en procedures in uw omgeving kan de training voor eerste hulp uitgebreid worden tot een maatwerk BHV opleiding. Door in-company te trainen geldt de dagelijkse praktijkomgeving als uitgangspunt.

Totaalondersteuning

’t WEB biedt jou graag totaalondersteuning, maar wat houdt dit nu precies in?
    Meedenken over een preventief Arbobeleid in jouw bedrijf, passend binnen de Arbowetgeving én bij jullie bedrijfscultuur.
  • Opleidingen met een positieve impact op jouw medewerkers en arbobeleid
  • Efficiënt en zo mogelijk gecombineerd aanbieden van opleidingen
  • Eén aanspreekpunt bij ’t WEB voor al jullie opleidingen
  • Een eigen klantenportaal, waarin alle trainingen en certificaten inzichtelijk zijn.


Adviezen van ‘t WEB

Ben jij klaar voor de volgende stap in veiligheid en scholing? Neem contact met ons op en ons meedenken over hoe we dit samen kunnen bereiken.


Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.